Producties        Diensten        Over Minnia        Contact

VIDEOPRODUCTIE

Wij produceren films voor organisaties, de overheid en bedrijven, vaak in de sociale en culturele sector. We voelen ons erg op ons gemak bij niet-commerciƫle opdrachten die de wereld net een stapje verder brengen in de goede richting. Denk daarbij aan documentaires, promofilms, interviewfilms en decorfilms.

Elk filmproject vraagt om een eigen aanpak met bijbehorende vertelvorm. Wij vertellen verhalen in een originele en doeltreffende vorm met veel nadruk op de kwaliteit en de zeggingskracht van beeld.

Verschillende projecten vereisen een verschillende aanpak. Door jarenlange ervaring, affiniteit met de laatste techniek en een netwerk van creatieve professionals kunnen wij de beste keuzes maken voor elke productie.


 
NETWERK

Wij beschikken over een groot netwerk van
professionals in ieder vakgebied nodig voor de totstandkoming van een AV productie.

Voor de meeste producties wordt samengewerkt met anderen die werken vanuit dezelfde professionaliteit als wij. Creatievelingen als een cameraman, geluidsman, lichtman, animator, stemacteur of componist.


MOGELIJKHEDEN

Het eindproduct kan op verschillende manieren worden aangeleverd. Als filmbestand, Blu-Ray of rechtstreeks de juiste plek op internet. Op verzoek kan publicatiemateriaal zoals een poster worden ontworpen, maar ook een interactieve film of een complete website behoren tot de mogelijkheden.
 
APPARATUUR IN HUIS

Wij hebben alle benodigde apparatuur in huis om een kleine productie zelfstandig te kunnen draaien. Zo zijn we snel inzetbaar en kunnen we de kosten laag houden. Voor grotere producties wordt extra apparatuur en mankracht ingehuurd.

We hebben een breed assortiment aan apparatuur die voor verschillende typen films een ander resultaat geven en die we gericht inzetten. Licht, geluid, camera's, filmlenzen - alles is in huis aanwezig.


CLIENTS

Een selectie van opdrachtgevers: