Over Minnia Films.
Wij produceren films in opdracht voor organisaties, overheid en bedrijven. Met een creatieve blik vanuit hartje Rotterdam. Al meer dan tien jaar. We werken in opdracht voor verschillende sectoren; cultuur, onderwijs, overheid, welzijn, natuur en milieu, noem maar op. En we initiëren zelf projecten over verhalen waarvan we vinden dat ze verteld moeten worden. We voelen ons erg op ons gemak bij producties die de wereld net weer een stapje verder in de goede richting brengen.
Belangrijk voor Minnia Films is een sterk concept: de juiste balans tussen een inhoud die verteld moet worden en cinematografische beelden die gezien mogen worden. Enthousiast, gedreven en met oog voor kwaliteit werken we aan eerlijke en kleurrijke verhalen die je raken.
Elk filmproject vraagt om een eigen aanpak met bijbehorende vertelvorm. Wij vertellen verhalen in een originele en doeltreffende vorm met altijd veel nadruk op de kwaliteit en de zeggingskracht van beeld.
We beschikken over een groot netwerk van creatievelingen. Voor de meeste producties wordt samengewerkt met anderen die werken vanuit dezelfde professionaliteit als wij.
Sectoren.
Diensten.
Minnia Films richt zich voornamelijk op complete producties van A tot Z, van ideeontwikkeling tot montage. Denk aan documentaires, promofilms en interviewfilms. Maar we worden ook ingezet voor camera- of montagewerkzaamheden ter ondersteuning van een externe productie. Wij beschikken over een basisset aan apparatuur, waarmee we zelfstandig een kleine productie kunnen draaien. Zo zijn we snel inzetbaar en kunnen we de kosten laag houden. Voor grotere filmprojecten doen we een beroep op ons netwerk van professionals en huren we de juiste apparatuur, afgestemd op de vereisten van de productie.
Speciale projecten.
Minnia Films heeft voor twee filmprojecten waarin zij is gespecialiseerd losse pagina's ontwikkeld:
Opdrachtgevers.
Wij hebben gewerkt voor: